Retro Events

Lluís 652 07 55 81 | Gerard 615 69 56 65 hola@retroevents.cat

Menu

Aparadors

Motos clàssiques per ambientar aparadors.

Diverses estratègies de màrqueting han demostrat que el mantenir un aparador ben dissenyat i atractiu és quelcom imprescindible per a tots els negocis, sigui quin sigui el seu gir .

Dels aparadors pot dependre que les teves vendes augmentin, que un client potencial doni la volta per veure la botiga o negoci, entri, analitzi i realitzi una compra.

A Retro Events t’oferim diverses motos clàssiques per ambientar el teu aparador. És una bona forma de demostració de producte o servei, ja que, són un tret distintiu per qualsevol aparador.


 

  • Aparadors | Exposicions

  • Portar la moto a la botiga o negoci

  • Desplaçament fins a 40 km.

  • EXTRES: Dissenyar aparador.

  • Més informació

Exposició de la Vespa 50 color verd “mela” a la botiga SANUM d’Olot. Gran combinació de colors per presentar nous productes naturals i ecològics.Exposició de la Moto Lube a la botiga de roba TOT MODA d’Olot. Situada al centre de la botiga aportant una imatge retro i totalment adaptada a la filosofia del negoci.Exposició de la Vespa Primavera a la botiga de roba FONT MODA d’Olot. Presentació de la nova col·lecció de calçat Cruyff Classics.Exposició de la Vespa 125N a la botiga de PROVENÇAL d’Olot. Juntament amb una maleta retro amb articles de la botiga aporta un toc únic a l’aparador.Exposició de la Montesa Enduro 75L a la botiga de DECOMARC d’Olot. Un aparador rural que representa l’essència de la comarca de la Garrotxa.Exposició de la Moto Lube al Restaurant Pizzeria El Pa Torrat de Caldes de Montbui. Aporta una imatge retro i totalment adaptada a la filosofia del negoci.Exposició de la Guzzi 65 a l’aparador de la botiga de marcs DECOMARC d’Olot. Una moto clàssica i única que aporta un valor afegit a l’aparador.


Aparador DECOMARC

Presentació de la TikiVespa 2015 al LEGEND’S Sports·Bar d’Olot. Exposició de la nostra Vespa Primavera de color groc. És el model més mític de la marca italiana.


LEGEND'S Sports·Bar