Retro Events

Lluís 652 07 55 81 | Gerard 615 69 56 65 hola@retroevents.cat

Menu

Casaments

Servei de cotxes per a casaments

A Retro Events disposem de diferents models de cotxes clàssics per a casaments. Oferim un servei complet de transport pels nuvis el dia de l’enllaç. Inclou conductor.

Som flexibles. Ens adaptem a les necessitats de cada casament i es planifica el trajecte juntament amb els nuvis. Ens agrada que les parelles ens aportin idees noves perquè sigui un dia especial i únic.


Photocall per la foto amb els nuvis


Dissenyem i realitzem originals “photocalls” pel gran dia.


Tarifes

  • Cotxe clàssic per a casaments

  • Setmanes prèvies a l'enllaç reunió amb els nuvis.

  • Disposar del vehicle el dia de l'enllaç.

  • Inclou conductor pel trajecte.

  • Desplaçament fins a 40km.

  • EXTRES: Decoració del cotxe amb llaços i flors

  • Més informació

Vallès Oriental – Casament Patri & David a la Caldes de Montbuí amb el VW Escarbat.


Osona – Casament amb el VW Escarbat Cabrio al Mas d’Osor a Viladrau. Un espai per a celebracions que es troba al bell mig del Parc Natural del Montseny.


Alt Empordà – Casament Mireia&Adrià amb la VW T1. Trasllat de Les Preses fins a la cerimònia a Pals i després trajecte fins al banquet que es va celebrar a El Molí de l’Escala.


Garrotxa – Casament estil hippie Tamsin&Abel amb la VW T1 a l’ermita de Sant Joan de Balbs i banquet a l’Arcada de Fares. PEACE&LOVE


Ripollès – Casament a l’Hotel el Grèvol de Llanars i sessió de fotos al preciós pont de Camprodon.


La Selva – Casament al centre de banquets Lotus Blau de Santa Coloma de Farners. Arribada del nuvi i amics amb el Chevrolet Impala a l’estil “Pulp Fiction”.


Garrotxa – Casament Gemma&Esteve amb el VW Escarbat Cabrio al Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya.


Barcelona – Casament Isabel&Victor amb el VW Golf MK1 Cabrio a la zona de Pedralbes amb sessió de fotos a l’emblemàtic edifici de La Pedrera i acabant al Restaurant Windsor.


Gironès – Casament Anastasia & Albert amb el Citroën Stromberg al Mas Marroch de Girona. Un magnífic espai dels germans Roca del Celler de Can Roca.


Baix Empordà – Casament Nastya&Slava. Una parella de Rússia que va escollir l’Hotel La Gavina de s’Agaró, un magnífic racó de la Costa Brava, per casar-se! Nosaltres els vam acompanyar amb el VW escarbat cabrio.


Baix Empordà – Casament amb la VW T1 a l’hotel Palau lo Mirador de Torroella de Montgrí. Es tracta d’un palau real del segle XIV totalment reformat que conserva l’encant de l’època.


Garrotxa – Casament Maru & Albert a la Vall d’en Bas amb el Renault 5 i cap de setmana al Mas Can Batlle de Santa Pau amb el VW Escarbat.


Alt EmpordàCelebració Bodes de Plata d’en Jaume i la Marisol acompanyats del nostre Citroën Stromberg.


La Selva – Casament Esther&Josep amb el Chevrolet Impala a l’Ermita de Farners i el banquet a Restaurant Lotus Blau de Santa Coloma de Farners.


Alt EmpordàCasament Ester & Dani  a Sant Martí d’Empúries amb el VW Escarbat Cabrio.


El Maresme – Casament Eva & Dani a Sant Vicenç de Montalt amb l’espectacular cotxe americà Chevrolet Impala SS.


Gironès – Casament Vanessa & Tomás amb el Citroën Stromberg a l’església de Sant Felix de Girona.


La Selva – Casament Kerry & Mila amb el VW Golf MK1 Cabrio. Trajecte de l’hotel Mas Solà fins al Mas Muxach de Brunyola.


La Selva – Casament amb el Citroën Stromberg al Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm. Trajecte des de Juià a l’església de Sant Hilari Sacalm.