Retro Events

Lluís 652 07 55 81 | Gerard 615 69 56 65 hola@retroevents.cat

Menu

Bultaco Sherpa

Diferents models de Trial

Bultaco Sherpa

La Bultaco Sherpa va ser un model de motocicleta de trial fabricat entre el 1964 i 1985, època durant la qual fou una de les millors motocicletes d’aquesta modalitat i va assolir un gran prestigi internacional.

La Bultaco Sherpa va ser la primera introducció de la marca al segment off road i va ser realment un model molt exitós i revolucionari, desenvolupada amb el pilot Sammy Miller. Aquest model va ser considerat com la primera moto pròpiament de trial que va revolucionar l’especialitat amb el seu motor 2 temps, culata radial i una geometria imitada per la competència anys després. A més de la 250, va sortir la Bultaco Sherpa de 350 -la primera moto de trial 2 temps de més de 300 cc-

Les primeres Bultaco Sherpa eren de color vermell i a l’any 79 van passar a ser de color blau. Va participar al Campionat Mundial de Trial amb grans pilots: Sammy Miller, Malcolm Rathmell, Martin Lampkin, Yrjö Vesterinen, Bernie Schreiber, Charles Coutard, Manuel Soler o Toni Gorgot.

Avui en dia és una clàssica molt estimada pels col·leccionistes, no només per competir en campionats de clàssiques sinó com joia d’admiració al garatge del seu propietari.

Destinada a donar un valor afegit en el rodatge d’anuncis, videoclips, pel·lícules… i altres esdeveniments de temàtica retro i vintage.