Retro Events

Lluís 652 07 55 81 | Gerard 615 69 56 65 hola@retroevents.cat

Menu

VW T2 A

1971

VW T2 A – 1971

Per descriure la VW T2 no es pot passar per alt la seva implicació en el moviment HippieTant aquest model com la seva germana gran, la T1, són símbols d’una meravellosa i revolucionaria època.

Per què els hippies van triar les furgonetes Volkswagen i no un altre cotxe? En primer lloc perquè es tracta d’un automòbil per compartir, per viatjar en grup, principi bàsic de la seva filosofia. El seu disseny original part del Beetle o Escarabat. Concretament va ser l’importador d’aquests cotxes a Holanda, Ben Pon, qui en una visita a la fàbrica alemanya a finals dels anys quaranta , en descobrir un VW Escarabat sense carrosseria que utilitzaven per moure materials i peces per les instal·lacions, va tenir la brillant idea d’usar aquesta mateixa plataforma en una furgoneta, desplaçant el lloc de conducció a la part davantera i cobrint el conjunt amb una senzilla carrosseria. Així va néixer la primera T1 amb la seva peculiar configuració de motor penjat per darrere de l’eix posterior.

És un automòbil especial que treu els millors pensaments de cada un de nosaltres, quan es creua en el nostre camí és inevitable posar en marxa la nostra imaginació. 

Aquest model és una T2A de l’any 1971 en fase de restauració i amb ganes de fer-nos gaudir grans moments. Aviat compartirem l’essència d’aquesta VW amb vosaltres.